Om os

Tyske rødder og globalt udsyn
Medac er en global medicinalkoncern grundlagt i Hamborg, Tyskland, som har været base for firmaets aktiviteter siden 1970. Vi er specialiseret i udvikling, fremstilling og markedsføring af medicin til behandling af visse typer af cancer og autoimmune sygdomme. Vores produkter er hovedsageligt udviklet og fremstillet i Tyskland, og anvendes i dag i mere end 90 lande.

Hvert menneske har unikke behov
Det er ofte patienter med alvorlige og kroniske sygdomme, som ordineres vores medicin. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde flere forskellige behandlingsmuligheder, så sundhedspersonalet kan give den mest fordelagtige behandling til den enkelte patient. Alle mennesker er unikke og har egne behov og ønsker i forbindelse med sygdom.

Inden for vores specialområder har vi innovative niche produkter, som kan hjælpe patienter med sjældne sygdomme og unikke behov. Andre kan have mere gavn af en veletableret medicin, som vi leverer på konkurrencedygtige vilkår. Vi tilbyder behandlingsmulighederne, så sundhedspersonale kan vælge den rette behandling.

Udvikling af ny medicin eller forbedring af etablerede behandlingsformer
I mere end 40 år har Medac bidraget til den medicinske udvikling og viden. Dette engagement har vi accelereret yderligere de seneste år, og vi fortsætter med at investere i både forskning, kliniske forsøg og farmaceutisk udvikling af nye medicinske doseringsformer.

Innovation for os betyder at gøre tingende bedre og smartere end i dag. Dette sker i både i store og små skridt. Således har vi både projekter, der sigter mod at udvikle helt ny, banebrydende medicin, mens vi samtidig investerer i at videreudvikle og forbedre velafprøvet, etableret medicin.

Vi har adskillige lovende udviklingsprojekter i vores pipeline, som vi tror kan gøre en forskel for patienterne, i særdeleshed indenfor visse cancertyper samt autoimmune sygdomme.

Om Medac

Læs mere om Medacs organisation.

Om Medac Skandinavien

Læs mere om Medac Skandinavien.