Forskning og udvikling

Medac har gennem årtier opbygget erfaring og ekspertise med forskning og udvikling inden for onkologi, urologi og autoimmune sygdomme. Dette har ført til udvikling af både nicheprodukter til sjældne sygdomme såvel som forbedrede formuleringer af eksisterende lægemidler.

Vi ønsker at fortsætte udviklingen af forskellige behandlingsmuligheder til patienter inden for disse terapiområder. Vi drager stor nytte af at have in-house specialister inden for diagnostik og medicinsk udstyr i vores lægemiddeludvikling. Resultatet er mere sikre, bekvemme og målrettede behandlingsløsninger.

Medac deltager aktivt i forskellige udviklingsprojekter og arbejder med at indhente mere viden og data om generiske lægemidler samt forbedre sikkerheden og effekten af vores produkter i vores portefølje.

Vores pipeline er nøje udvalgt og består af projekter, hvor vi med en målrettet forskning forventer at kunne udvikle nicheprodukter til behandling af sjældne onkologiske sygdomme og autoimmune sygdomme. Eksempelvis har Medac gennemført fase 3-studier med produktet treosulfan til konditionering ved allogen stamcelletransplantation.

For mere information om vores udviklingsprojekter henvises til www.clinicaltrialsregister.eu og www.clinicaltrials.gov