Mission

Forbedre menneskers sundhed nu og i fremtiden.

Hos medac-koncernen tror vi på, at sundhed er menneskets mest værdifulde ressource. Og vi tager den aldrig for givet. Vores mission har siden 1970 været at forbedre patienters livskvalitet i hele verden ved at stille de bedste behandlingsmuligheder til rådighed.
Forbedre menneskers sundhed nu og i fremtiden.

Vi dedikerer os til at stille livsvigtige behandlingsmuligheder til rådighed

I vores rolle som global medicinalvirksomhed arbejder vi konstant på at forbedre godkendte lægemidler og udvikle innovative behandlingsmuligheder inden for reumatologi, urologi, hæmatologi og onkologi. Vores mission er at stille originalprodukter, generika og biosimilære lægemidler samt diagnostiske produkter af høj kvalitet til rådighed for patienter i hele verden.

Som dedikerede eksperter fokuserer vi vores forskning på vores patienters og kunders behov. Vi er en integreret del af sundhedssektoren og arbejder målbevidst sammen med vores partnere i henhold til de højeste standarder.

Vi værdsætter relationer og investerer reelt i tilknytningen til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi giver os god tid hos medac, stiller de rigtige spørgsmål, lytter nøje efter og gør jeres udfordringer til vores egne. Vi har fuld tillid til egen ekspertise og kan derfor træffe fornuftige beslutninger og hele tiden flytte grænserne af det mulige. Vores indre drivkraft gør, at vi ikke accepterer hindringer, altid gør en ekstra indsats og bliver ved, indtil vi kan levere en effektiv, skræddersyet løsning.

Vi slipper aldrig vores mission af syne og har øje for det langsigtede mål om at forbedre menneskers sundhed nu og i fremtiden.

Læs mere om medac

Engagement

Ansvarlighed, integritet og mangfoldighed hos medac

Vores virksomhedsengagement strækker sig fra bæredygtige forsyningskæder og miljøinitiativer til et mangfoldigt og anerkendende arbejdsmiljø.

Historie

Regionalt forankret: fra Wedel til verden

Fra lokal distribution af nicheprodukter til biofarmaceutisk in-house produktion: udforsk medacs væksthistorie, der starter i 1970.

Vores virke

Farmaceutiske produkter og tjenester af høj kvalitet i hele verden

Se, hvad vi er i stand til inden for alt fra produktudvikling, fremstilling og forhandling til markedsføring og globale samarbejdsmuligheder
Lock

Til sundhedspersonale

De følgende sider indeholder information om medicin, der kun er beregnet til sundhedspersonale.