Karriere hos medac: Dedikeret til at gøre en forskel

Vi er et stærkt fællesskab: med mere end 2.000 medarbejdere i hele verden forpligter vi os til at forbedre menneskers sundhed. Det vi gør, er mere end blot et arbejde. Når du gør karriere hos medac, er du med til at gøre en reel forskel i branchen. Se, hvilke jobmuligheder vi har, og bliv en del af en særlig arbejdsstyrke.
Karriere  hos  medac: Dedikeret til at gøre en  forskel

Opnå professionel succes med en karriere hos medac

Som en internationalt opererende medicinalvirksomhed er vi en mangfoldig gruppe af sundhedspersonale fra hele verden. Det, der forener os, er en dyb motivation for at gøre en reel forskel i sundhedsvæsenet med de medicinske produkter af høj kvalitet, vi udvikler, fremmer og fremstiller. Patienterne kan altid stole på, at vi arbejder sammen, fordi vi forfølger det samme mål.
Researchers in a lab, looking at findings

Hos medac tror vi fuldt og fast på, at vi sammen kan opnå mere. Vi værdsætter alles engagement i vores fælles succes og fremdriver gode idéer. Og vi er overbeviste om, at kvalitetsarbejde udelukkende bliver til i de rette rammer. Vi støtter derfor op om et sikkert og rart arbejdsmiljø, hvor medarbejderne kan blomstre og samarbejde åbent. Vores arbejdsmiljø er karakteriseret ved meningsfuld og respektfuld dialog, hvor alle behandles ligeværdigt. Vi lytter ikke kun til vores medarbejderes idéer, vi handler også på dem. 

Denne inspirerende fællesskabsånd har defineret os, siden vi startede i 1970, og den vil fortsætte med at bære os fremad mod vores mål om at blive en global aktør. Vores løfte: Vi vil byde dig velkommen til vores dedikerede og ambitiøse fællesskab hos medac og støtte dig i at gøre en reel forskel i verden.

 

Du kan se de globale ledige stillinger på de lokale hjemmesider<hyperlink to country website selection>, som spænder over videnskabelig forskning og udvikling, lægemiddelproduktion, distribution, markedsføring, administration, forretningsudvikling, HR, IT og ledelse m.m. Vi er hele tiden på udkig efter nye talenter og højtkvalificerede fagpersoner, som ønsker at opbygge og fremme deres karriere i sundhedssektoren.

Det der definerer os: medac-følelsen

Der er tre væsentlige kendetegn, som adskiller os fra andre arbejdspladser og gør arbejdet hos medac særdeles givende: en stærk holdånd, ambitionen om at opnå mere og et unikt team med enestående kompetencer, der sætter deres faglige dygtighed og passion i spil. Bliv en del af et enestående sundhedsfagligt fællesskab, og boost din karriere i lægemiddelindustrien.

Stærkt fagligt fællesskab

Hos medac fremmer vi et samarbejdsvilligt og respektfuldt miljø, hvor vores medarbejdere kan arbejde sammen og vokse i tillid. Ved at bringe mennesker og talent sammen i vores globale netværk og samle vores styrker, opnår vi store ting.

At stræbe efter mere

Alle hos medac er en del af et engageret og inspirerende fællesskab. Drevet af ambition og passion fokuserer vi på empowerment, ansvar og påskønnelse. Vi går en ekstra mil for at nå vores mål og fejre vores fælles succeser.

Skarpsindige mennesker

Vi skylder vores virksomheds succes til de skarpsindige fagfolk, vi tiltrækker og forbinder. Hver dag arbejder vi med det højeste niveau af kompetence og ekspertise i den farmaceutiske industri og fortsætter med at udvikle os mod vores fælles vision.

Vores mennesker og vores community

Bliv en del af vores globale fællesskab, og udnyt dine karrieremuligheder på tværs af en række jobområder hos medac.

Vores globale kontorer

Udforsk vores lokationer rundt om i verden, og kontakt os for at høre om dine karrieremuligheder hos medac.
Lock

Til sundhedspersonale

De følgende sider indeholder information om medicin, der kun er beregnet til sundhedspersonale.