Hæmatologi

Hæmatologi er et fokusområde af stor betydning for medac.

Relaterede sygdomme rammer både børn og voksne og er i sagens natur livstruende. Vi har forpligtet os til at udforske nye behandlingsmetoder til sjældne indikationer med begrænsede eller ingen behandlingsmuligheder.
Hæmatologi er et fokusområde af stor betydning for medac.

Ekspertise inden for hæmatologi

I dag kan medac bryste sig af en stor ekspertise inden for hæmatologi og en meget bred portefølje omkring vores fokusprodukter og har ry for at være en særdeles pålidelig samarbejdspartner med allerhøjeste serviceniveau. Med flere års forskning og udvikling har medac opbygget et omfattende netværk af specialister, opinionsledere og læger, som danner grundlaget for yderligere forskning og udvidelse af behandlingsområder baseret på et identificeret klinisk behov. Vi støtter ikke alene kliniske forsøg og anden forskning for at udbrede vores produkter på det hæmatologiske område, vi støtter også uddannelse og videnoverførsel til det lægevidenskabelige område. På den måde sikrer vi, at endnu flere patienter får gavn af vores produkter.

Garanti for pålidelighed

Ved at følge europæiske kvalitetsstandarder for fremstilling kan vi garantere, at vores produkter anvendt i hele verden har den højeste kvalitet og stabilitet. Den stabile forsyning spiller samtidig en central rolle i udviklingen af nye produkter. Vores bestræbelser på at optimere produktionsprocesserne kontinuerligt har i sidste ende ført til udviklingen af produkter, der imødekommer såvel patienternes behov som det kliniske behov på en målrettet måde.

 

 

Vores fokusområder

Reumatologi

Vigtig reumatologisk behandling forbedret

Reumatologiske sygdomme står for en række behandlingskrævende kroniske tilstande hos en bred patientgruppe. Det er med optimeringen af en vigtig behandlingsmulighed på dette område lykkedes medac at højne patienternes livskvalitet væsentligt.

Urologi

Imødekommelse af udækkede behov med urologiske behandlingsformer

Urologi er et fokusområde af største vigtighed for medac. Vi har været aktive på dette område næsten lige fra begyndelsen af vores virksomhed og er fokuseret på at udvikle en række egenudviklede produkter, der imødekommer en række uopfyldte terapeutiske behov.

Onkologi

Kvalitet og innovation i understøttelsen af kræftbehandling

Onkologi er en af hjørnestenene i medacs succes. Vi har i flere årtier sørget for en overbevisende, stabil forsyning af lægemidler og understøttende terapeutiske produkter.
Lock

Til sundhedspersonale

De følgende sider indeholder information om medicin, der kun er beregnet til sundhedspersonale.