Global

Hovedkvarter

Kontaktoplysninger for medac

medac Gesellschaft für klinische Spezialpräparate m.b.H.
Theaterstraße 6
22880 Wedel, Germany
Tel.: +(49)4103-8006-0
Fax: +(49)4103-8006-100
E-Mail: contact(at)medac.de
Internet: www.medac.de

Virksomhedens hovedkontor

medac GmbH
Theaterstraße 6
22880 Wedel

Virksomhedens hovedkvarter

Register Court
District Court of Pinneberg
HRB 12042 PI

Kompetent regulerende myndighed

Landesamt für soziale Dienste (State Social Services Office)
Dezernat Arzneimittelüberwachung
Gartenstraße 24
24534 Neumünster

Administrerende direktører   

Frank Generotzky
Frank Lucaßen 
Heiner Will

Identifikationsnummer for merværdiafgift

DE 118579535

Ansvarsfraskrivelse

Dette websted indeholder generelle oplysninger om medac Gesellschaft für klinische Spezialpräparate mbH (i det følgende: medac GmbH) og virksomhedens produkter. Brug af webstedet og enhver information deri etablerer ikke noget kontraktligt forhold. medac GmbH forbeholder sig retten til at ændre, ændre eller fjerne indholdet af dette websted til enhver tid efter eget skøn uden forudgående varsel. Navnlig udgør oplysningerne på denne hjemmeside på ingen måde professionel rådgivning, og de erstatter ikke rådgivning fra og behandling af en læge. Kontakt venligst din læge og/eller kvalificeret sundhedspersonale i alle spørgsmål vedrørende dit helbred.

Indlægssedlen eller produktresuméet i deres mest opdaterede version er altid bindende for brugen af ethvert lægemiddel. Kontakt os venligst direkte, hvis du har specifikke spørgsmål vedrørende lægemidler fra medac GmbH.

Vi garanterer ikke fuldstændigheden eller nøjagtigheden af de oplysninger, der er offentliggjort på vores websted, eller at materialet på webstedet er opdateret. medac GmbH er ikke ansvarlig for skader, der opstår som følge af brugen af de oplysninger, der er offentliggjort på dette websted.

Download af filer/software sker på egen risiko. medac GmbH er ikke ansvarlig for skader (forårsaget af f.eks. virus) eller tab af data, der opstår direkte eller indirekte som følge af brugen af filer/software.

Inkluderingen af hyperlinks på vores hjemmeside er udelukkende en service for brugerne af vores hjemmeside. Det indhold, der linkes til på medac GmbH's hjemmeside, er tredjeparts meninger og indhold, og medac GmbH gør sig ikke dette indhold og disse informationer til sin egen ved at linke til dem. medac GmbH er ikke ansvarlig for tilgængeligheden og indholdet af de linkede hjemmesider. medac GmbH påtager sig ikke noget ansvar i denne henseende.

Our global offices

Lock

Til sundhedspersonale

De følgende sider indeholder information om medicin, der kun er beregnet til sundhedspersonale.