Search

Søgeresultater

Velkommen til vores søgefunktion - værktøjet, der gør det hurtigt og ligetil at finde det, du har brug for. Uanset om du leder efter specifikke oplysninger, produkter eller bare browser, er vores søgefunktion her for at forenkle din oplevelse. Indtast dine forespørgsler, og få øjeblikkelige, relevante resultater uden besværet. Sig farvel til endeløs scrolling og goddag til effektiv søgning. Find det, du leder efter, uden besvær med vores brugervenlige søgning.

Søg resultater

18 resultater
Page

Rapportering af bivirkinger eller reklamationer

Bivirkninger rapporteres direkte til <b><a href="https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/bivirkninger/bivirkninger-ved-medicin/meld-en-bivirkning" target="_blank">den danske lægemiddelstyrelse</a></b>. I tilfælde af en reklamation over et lægemiddel henvises du til dit apotek. Apoteket er forpligtet til at modtage reklamationer.
Page

Regionalt forankret: fra Wedel til verden

Fra lokal distribution af nicheprodukter til biofarmaceutisk in-house produktion: udforsk medacs væksthistorie, der starter i 1970.
Page

Ansvarlighed, integritet og mangfoldighed hos medac

Vores virksomhedsengagement strækker sig fra bæredygtige forsyningskæder og miljøinitiativer til et mangfoldigt og anerkendende arbejdsmiljø.
Page

Vi leder medac ind i fremtiden: vores ledelse

Som en privat virksomhed, der udspringer af SMV-sektoren, følger vi en værdiorienteret ledelsesstrategi baseret på tillid og partnerskab.
Page

Vigtig reumatologisk behandling forbedret

Reumatologiske sygdomme står for en række behandlingskrævende kroniske tilstande hos en bred patientgruppe. Det er med optimeringen af en vigtig behandlingsmulighed på dette område lykkedes medac at højne patienternes livskvalitet væsentligt.
Lock

Til sundhedspersonale

De følgende sider indeholder information om medicin, der kun er beregnet til sundhedspersonale.